top of page

Voluntary Redesign


Om tegemoet te komen aan de vraag naar meer directe informatie op de website hebben we een eerste - maar toch al vrij grondige - opfrisbeurt doorgevoerd die de lezer meer overzicht en gebruiksgemak zal opleveren.


Op die manier vind je nog sneller de weg naar nieuws, plannen, concerten, reviews, foto's of wat dan ook. Ook de reactie van de buitenwereld - denk aan reviews en dergelijke - krijgt een meer prominente plaats op de site.


Aarzel dus niet om snel even een kijkje te nemen!


Voel je plots de nattigheid van een bescheiden golf van enthousiasme of maken de feestdagen de altruïst in je lijf wakker? Stuur dan een link van de website door naar vrienden en kennissen en 'spread the word'.

Op die manier kan Isle Of Men langzaam maar zeker groeien.


Heel veel dank en surfplezier...


Recente Berichten
Archief
bottom of page