top of page

Pop-up concert Isle Of Men @ Quatre Mains - dinsdag 19 juli (21u)


'Subtiele nachtmuziek met verwijzingen naar The Blue Nile, Talk Talk en David Sylvian', schreef De Morgen over 'Voluntary Blindness', het debuut van Isle Of Men. 'De beste dingen worden vanuit de schaduw geboren', liet Jan De Smet zich ontvallen terwijl Lieven Tavernier en Steven De bruyn songs hoorden die de waan van de dag een halt toeroepen.


Door gunstige agendagoden speelt de achtkoppige bezetting een intieme pop-up set bij Quatre Mains en kan u met een hoofd vol schoonheid zachtjes de nacht in. En we hebben dat nodig in deze donkere tijden...


Isle Of Men: Gunther Verspecht (zang), Gabriela Arnon (zang), Tom Vander Schueren (piano), Dirk Fryns (gitaar), Mattias Laga (klarinet), Fréderic Dothée (contrabas), Niels Delvaux (drum/percussie), Ht Roberts (mandoline, bouzouki, Weissenborn) - geluidsfragmenten op www.isleofmen-music.com


Isle Of Men speelt 'Voluntary Blindness' bij Quatre Mains, Kwaadham 52, 9000 Gent:meer info: www.quatremains.gentRecente Berichten
Archief
bottom of page