top of page

Cadeautip: koop 'Voluntary Blindness' en maak kans op een gratis huiskamerconcert !Ah, die feestdagen... cadeaustress, kooponbeslistheid, kassafiles, jankende kinderen... We kennen het ondertussen al wel... Maar het kan ook anders!


Een bepaald deel van je stresspercentage kan naar beneden wanneer je beslist een cd of een elpee (met cd aan boord) van Isle Of Men cadeau te geven aan je geliefde, dichte familie, te vertrouwen vrienden, kennissen die eventueel vrienden kunnen worden, een notengevoelig huisdier (nee, geen hamster of eekhoorn)...

Keuzemogelijkheden genoeg. Van 'Voluntary Blindness' zijn er ondertussen meer dan 900 stuks verkocht en we willen natuurlijk de kaap van de duizend overschrijden.


En we willen ook iets terugdoen.

Wie een cd of plaat koopt voor 15 januari 2017

maakt kans op een gratis huiskamerconcert van Isle Of Men!

Hoe ga je te werk? Ga naar de "SHOP" op de website, maak je keuze cd of elpee en volg de instructies (*). Voor een cd betaal je € 20,00,- voor een vinyl (met cd aan boord) betaal je € 25,00,- (verzendingskosten inbegrepen). Je ontvangt onmiddellijk een bevestigingsmail van je bestelling.


We sluiten deze actie af op 15 januari 2017 en dan verloten we via een onschuldige, in steekpenningen gedrenkte kinderhand een gratis huiskamerconcert. We brengen je dan via mail, Facebook of postduif op de hoogte en spreken een datum af.

(*) Hou er rekening mee dat je bestelling pas de deur uitgaat na de ontvangst van het bedrag op ons rekeningnummer.


Recente Berichten
Archief
bottom of page