top of page

Afscheid van 'Voluntary Blindness'. Welkom 'Icarus Soul'Het is al een hele tijd stil rond Isle Of Men. En toch is er heel wat gebeurd achter de schermen.

Vorige zomer werden de opnames gestart van een opvolger voor 'Voluntary Blindness'.


De moeilijke tweede of is dat eerder voor de derde weggelegd? Feit is dat de opnames niet sterk genoeg waren. De lat ligt hoog voor onszelf en we willen niemand teleurstellen. Terug naar af en tijd om te herschrijven en te herdenken. Enkele weken geleden is er een eerste opnamesessie geweest voor 'Icarus Soul', de titel van de tweede plaat.

Die leverde negen songs op waarvan er zes een 'go' hebben gekregen. Ook nu werd er gekozen om enkele maanden te herbronnen en opnieuw te schrijven en te schaven aan wat beter kon.

Begin september staat er een tweede sessie gepland. Daarna overdubs, mixen, masteren... en als alles goed zit, zal de tweede Isle Of Men het levenslicht zien begin 2019. Iets meer dan drie jaar na de eerste worp.

We houden jullie op de hoogte...


Recente Berichten
Archief
bottom of page